program


Ugekort og Årskort
2

Ugekort og Årskort

For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder omkring Ringkøbing Fjord i en hel uge, så ofte du vil.
For kun 250 kr. får du adgang til alle besøgsstederne et helt år.

Har du købt en entrébillet kan du ombytte den til et ugekort/årskort ved indgangen.  Læs mere

Ringkøbing-Skjern Museum har mange besøgssteder omkring Ringkøbing Fjord, der hver især fortæller deres unikke historie fra Vestjylland. Med et årskort eller et ugekort i hånden får du fri adgang til samtlige besøgssteder, så ofte du vil. 

Begge kort giver også fri adgang til museets tre store særarrangementer: Jul på Bundsbæk Mølle, Bork Vikingemarked og Nat på museet. 

Årskort

Årskortet er et oplagt valg til dig, der bor i nærheden af museet eller ofte kommer forbi dit sommerhus. Årskortet stemples på købsdagen og gælder 12 måneder.

Pris: 250 kr.

Ugekort

Ugekortet er et oplagt valg til dig, der skal holde ferie ved Ringkøbing Fjord. Du kan købe kortene her på siden, på besøgsstederne, på turistinformationerne samt hos en række sommerhusudlejningsbureauer.

Ugekortet stemples på købsdagen og gælder 7 dage.

Pris: 175 kr.

Forbehold

Hverken årskort eller ugekort giver adgang til guidede ture i landskabet samt specialarrangementer med forhøjet entre mv.

Kortene er personlige og kun gyldige med indehaverens underskrift. Mistede kort erstattes ikke.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først