program


Entré Kaj Munks Præstegård

Entré Kaj Munks Præstegård

Kaj Munk var præst i Vedersø i årene 1924 - 1944. Besøg præstegården, der dannede ramme om hans mest virksomme år.

Åbningstider Kaj Munks Præstegård 2020

April - juni: Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag samt helligdage kl. 11-16.
Juli - august: Alle dage kl. 11-16.
September - oktober: Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag kl. 11-16.

Entré 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne. 

Det var her, Kaj Munks pen fyldte papiret med ord i skuespil, digte, breve, prædikener og artikler. Og det var her, han blev hentet af sine tyske bødler den 4. januar 1944.

Ordet er både i bogstaveligt og i overført betydning kernen i mødet med digterpræsten. Derfor fylder Kaj Munk-citater også mange af præstegårdens vægge.

I dag fremstår præstegården, som da Kaj Munk boede i den. Præstegården er indrettet som museum med skiftende udstillinger og genstande.

Rundvisning hver tirsdag og torsdag kl. 13 i juli og august.

Butik & Café

Nyd en kop kaffe i caféen eller på en solrig plet i præstegårdshaven. Butikken har bøger af og om Kaj Munk og unikke smykker med den blå anemone m.m.

Kaj Munks Præstegård er en del af Ringkøbing-Skjern Museum. Læs mere om Kaj Munks Præstegård og Ringkøbing-Skjern Museum på www.levendehistorie.dk.

 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først