program


Bork Vikingemarked

Bork Vikingemarked

Den 10. og 11. august 2019 indtager mere end 300 vikinger Bork Vikingehavn når der er Vikingemarked. De mange boder vil byde velkommen, mens hesteshows og vikingekrigere vil tage jer mere end 1000 år tilbage i tiden, tilbage til vikingetiden! Glæd jer til en weekend i den LEVENDE HISTORIE!

Lørdag kl. 10-17 og søndag 10-16.   Voksne: 150 kr.  Børn u. 15 år: 35 kr. Børn u. 6 år gratis. 

Den 10. og 11. august 2019 indtager mere end 300 vikinger Bork Vikingehavn når der er Vikingemarked. De mange boder vil byde velkommen, mens hesteshows og vikingekrigere vil tage jer mere end 1000 år tilbage i tiden, tilbage til vikingetiden!

Hvor ligger din loyalitet?
Vikingerne kæmpede, men deres loyalitet lå for det meste hos den jarl de kæmpede for. Men med den nye gud er der opstået tvivl om hvor vikingernes loyalitet ligger - er det ved jarlen, eller er det ved den nye gud?

Til dette års vikingemarked skal Bork Vikingehavns nye edsring indvies og vies til de gamle nordiske guder. Og i samme anledning skal de forskellige slægter og krigere sværge troskab til jarlen, så han sikrer sig deres loyalitet! Men det er ikke alle, der er lige tilfredse - de kristne mener at pengene der er gået til edsringen burde være gået til en ny indgangsport til kirken, og at man nu bør smelte edsringen om til en kalk til Bork Vikingehavns indviede kirke: Skt. Erasmus Kirke! Men hvem har ret? Det finder vi ud af, når de vilde vikinger tørner sammen på kamppladsen!

Bork Vikingehavns nye edsrings er en forstørret kopi af en armring fra Vester Vedsted skatten.

Oplev mere end 300 vikinger på vikingehavnen
I boderne, i teltene, på kamppladsen, i kirken, på offerpladsen - overalt vil der være vikinger, ja faktisk vil mere end 300 vikinger indtage Bork Vikingehavn. Hør deres historier mens I går på opdagelse i både huse, på havnen og i de mange boder, hvor I også kan opleve vikingernes smukke håndværk. Håndværket kan I også opleve overalt på havnen, fra de autentiske huse og vikingeskibe til de mange vikingers smukke dragter. Mange af de vikinger I møder i denne weekend bruger megen tid og energi på netop deres håndværk, om det er kampteknikker der bruges på kamppladsen, byggeteknikker eller de teknikker der bruges, når det autentiske vikingetøj skal plantefarves og sys.

Glæd jer til en weekend i den LEVENDE HISTORIE!

Program - der tages forbehold for ændringer!

Lørdag
Kl. 10.00: Pladsen åbner
Kl. 10.30: Ramashang spiller på bryggen ved skibene
Kl. 11.00: Falkonershow
Kl. 12.00: Vikingerytteri på Ridebanen
Kl. 13.00: Kampshows
Kl. 13.30: Ramashang spiller på bryggen ved skibene
Kl. 14.00: Falkonershow
Kl. 15.00: Vikingerytteri på Ridebanen
Kl. 16.00: Event ifm. indvielse af ny edsringen
Kl. 16.30: Krigere på kamppladsen
Kl. 17.00: Pladsen lukker

Søndag
Kl. 10.00: Pladsen åbner
Kl. 10.30: Ramashang spiller på bryggen ved skibene
Kl. 11.00: Falkonershow
Kl. 12.00: Vikingerytteri på Ridebanen
Kl. 13.00: Ramashang spiller på bryggen ved skibene
Kl. 13.30: Falkonershow
Kl. 14.30: Vikingerytteri på Ridebanen
Kl. 15.00: Krigere på kamppladsen - evt. med event
Kl. 16.00: Pladsen lukker

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først